Μέλη

Γινε μέλος

Η εγγραφή στους ιστότοπους της dermae.gr είναι ελεύθερη. Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο “Εγγραφή” θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο σύστημα. Όλα τα πεδία που είναι σημασμένα με κόκκινο βέλος είναι υποχρεωτικά.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή ΕΓΓΡΑΦΗ, αποδέχεσαι την Πολιτική της dermae.gr και τους Όρους & Προϋποθέσεις της εταιρικης σελιδας dermae.gr και της Tetixbee.BV κατόχου της εταιρικής σελίδας.

Οφέλη

Σου προτείνω να ανοίξεις έναν προσωπικό λογαριασμό στο e-shop, διότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν τα παρακάτω οφέλη:

  • Να προχωρούν σε παραγγελίες προϊόντων
  • Να αποθηκεύσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα στη wish list
  • Να αποθηκεύσουν τη διεύθυνση αποστολής στο βιβλίο διευθύνσεων, για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία πληρωμής ταχύτερα
  • Να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες τους και τις επιστροφές των παραγγελιών τους

Δωρεάν Αποστολή

Εάν γίνει αγορά από το ελάχιστο ποσό που καθορίζεται παρακάτω δικαιούσαι δωρεάν κανονική παράδοση.  Δείτε περισσότερες πληροφορίες

Ξέχασες τον κωδικό εισόδου;

Ξέχασες τον κωδικό σου; Κανένα πρόβλημα . Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα και ακολουθήσε τις οδηγίες στο e-mail που θα λάβεις.

Αλλαγή Στοιχείων/Κατάργηση Εγγραφής

Μπορείς να ενημερώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου ανά πάσα στιγμή. Συνδεσου στο «My Account» και επιλέξε το πεδίο «επεξεργασία». Μπορείς να τροποποιήσεις τα προσωπικά σου στοιχεία και στη συνέχεια να αποθηκεύσεις τις αλλαγές σου. Αν έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου κάντε κλικ στοv σύνδεσμο “Ξεχάσατε τον κωδικό σας”. Εισάγε τη διεύθυνση e-mail με την οποία έχεις εγγραφεί και θα λάβεις e-mail με τον νέο σου κωδικό.

Σημειώσεις: Αν καταργήσεις την εγγραφή σου από οποιαδήποτε επικοινωνία, ενδέχεται να δεχτείς κάποιες επικοινωνίες που είναι ήδη στο στάδιο της παραγωγής. Επίσης, αν ζητήσεις να διαγραφούν οι πληροφορίες εγγραφής σου ή αν καταργήσεις την εγγραφή σου από τις επικοινωνίες, ενδέχεται να διατηρήσουμε στοιχεία σχετικά με συναλλαγές πωλήσεων ή με αιτήματα παροχής υπηρεσιών για λόγους μελλοντικής παροχής υπηρεσιών και τήρησης αρχείων.

Έχετε άλλες ερωτήσεις;

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *