Πληρωμές

Επιλογές Πληρωμής

Μπορείς να πληρώσεις για την παραγγελία σου στην dermae.gr με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με την πληρωμή για την παραγγελία σου, επικοινώνησε με την Εξυπηρέτηση πελατών (info@dermae.eu)

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για όσους προτιμούν την αντικαταβολή, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ WEB BAKING

ALPHA-BANKΑν επιλέξετε να πληρώσετε με προκαταβολή μετρητών, μπορείτε να κάνετε μια τραπεζική μεταφορά στο λογαριασμό μας

Alpha Bank IBAN:GR09 0140 4760 4760 0232 0001 246    BIC/SWIFT CODE: CRBAGRAA.

Μετά την παραλαβή της , θα αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να προβείτε σε μεταφορά θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης που θα περιέχει τα στοιχεία του λογαριασμού μας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας κατά τη μεταφορά του υπολοίπου του τιμολογίου σας. Οι μεταφορές μπορούν να γίνουν εύκολα μέσω online-banking ή αυτοπροσώπως στην τράπεζα σας

Ασφάλεια διαδικτυακού τόπου

Ο διαδικτυακός τόπος dermae.gr εφαρμόζει την τεχνολογία secure socket layer (SSL). Με την παραγγελία που θα δώσεις θα μεταφερθείς αυτόματα στο ισότοπο της πύλης πληρωμής. Δες την σχετικής της πολιτική ασφάλειας της πύλης πληρωμής.

Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε λογισμικό κρυπτογράφησης ασφαλείας, η ασφάλεια των στοιχείων και των πληρωμών που μεταβιβάζονται μέσω του διαδικτύου ή μέσω email δεν είναι εγγυημένη.

Η TetixBee BV κάτοχος του διαδικτυακού τόπου dermae.gr δεν θα φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημίες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, ζημιών που οφείλονται σε αποτυχία ή καθυστέρηση παράδοσης των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, υποκλοπή ή εκμετάλλευση ηλεκτρονικών επικοινωνιών από τρίτους ή από προγράμματα υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονικές επικοινωνίες και μετάδοση ιών.

Περισσότερες Ερωτήσεις;

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *