Οι φόρμουλές μας

PurifyingModelΤι είναι αυτό που κάνει τη σειρά φυσικών προϊόντων derma e® τόσο ξεχωριστή;

Πάρα πολλά! Συνδυάζοντας τα φυσικά συστατικά με αποδεδειγμένη δράση, τις προόδους στη βιοτεχνολογία, την πολύχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό προϊόντων και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, η derma e® δημιουργεί αποτελεσματικές, θεραπευτικές φόρμουλες που σέβονται και το δέρμα σας και τη Φύση.

Κάθε φορά που αγοράζετε ένα από τα προϊόντα μας, σας εγγυόμαστε ότι:

Δεν περιέχουν Γλουτένη

Gluten Free_Black_1213Η derma e® αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποι με δυσανεξία στη γλουτένη μπορεί να παρουσιάσουν αλλεργική αντίδραση ακόμη και στην τοπική χρήση γλουτένης. Για αυτό, υπερήφανα δηλώνουμε ότι όλα τα προϊόντα μας είναι επισήμως 100% χωρίς γλουτένη και δεν προκαλούν κανέναν ερεθισμό.

Δεν περιέχουν Parabens

FREE-PARABENΚάθε προϊόν derma e® δεν περιέχει ούτε ίχνος parabens. Η derma e® χρησιμοποιεί προηγμένα συστήματα συντήρησης, η ασφάλεια των οποίων έχει αναγνωριστεί για χρήση στα φυτικά καλλυντικά.

Δεν περιέχουν Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς

gmo-free_Black_1213Η derma e® δεν χρησιμοποιεί ΠΟΤΕ Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς στα προϊόντα της.

Είναι κατάλληλα για Χορτοφάγους και Vegan

Vegan_Black_2014Κανένα από τα προϊόντα μας δεν περιέχει ζωικά υλικά και δεν δοκιμάζεται σε ζώα, για αυτό και είναι κατάλληλα για χορτοφάγους και vegans.

Δεν εχουν Δοκιμαστεί σε Ζώα

cruelty-free_Black_1213Η φιλοσοφία μας είναι να σκεφτόμαστε το καλό των ζώων. Για αυτό δεν δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε ζώα ούτε χρησιμοποιούμε ζωικά συστατικά

Οι συσκευασίες μας είναι Ανακυκλώσιμες

recyclable_Black_1213 Η derma e® πιστεύει ότι πρέπει να ανταποδίδουμε στη Φύση όλα τα καλά που μας δίνει, για αυτό όλες οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες.

Αιολική Ενέργεια Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

WindEnergy_Black_1213Για την derma e® το 2016 ειναι ο ενατος χρόνος μειώσεις του ενεργειακού αποτυπώματος της εταιρείας. Το σύνολο των γραμμών παραγωγής της εταιρείας κινούνται με αιολική ενέργεια.

Δεν περιέχουν Ορυκτά Ελαια και Λανολίνη

Η derma e® δεν χρησιμοποιεί ποτέ φαγεσωρογόνα υλικά, τα οποία φράσσουν τους πόρους, όπως λανολίνη και ορυκτά έλαια, τα οποία προέρχονται από το πετρέλαιο και ενδέχεται να περιέχουν καρκινογόνους παράγοντες.

Περιέχουν μόνο ποιοτικά συστατικά

Τα ποιοτικά συστατικά είναι η βάση των ποιοτικών προϊόντων. Η derma e® ελέγχει την προέλευση του κάθε προϊόντος έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι κάθε πηγή είναι ασφαλής και ακολουθεί τα πρωτόκολλα αειφορίας και υπευθυνότητας.