Ερωτήσεις Απαντήσεις για τα Προϊόντα μας

Ερωτήσεις για τα συστατικά και τις φόρμουλές μας

Από πού προμηθεύεται η derma e® τα υλικά της;

Η derma e® είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει μία σειρά προϊόντων πλούσιων σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, οι οποίες να δίνουν λύση στα προβλήματα της επιδερμίδας σας, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά κορυφαίας ποιότητας. Προμηθευόμαστε μη γενετικά τροποποιημένα υλικά από ολόκληρο τον κόσμο από παραγωγούς που σέβονται τον άνθρωπο και τη Φύση. Κάθε συστατικό που έρχεται στα χέρια μας πρέπει να συνοδεύεται από ένα Πιστοποιητικό Ανάλυσης που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ίχνος ραδιενέργειας, κατάλοιπα φυτοφαρμάκων και παρουσία μικροβίων. Έπειτα, το εργαστήριό μας διεξάγει περαιτέρω ελέγχους πριν χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε υλικό. Μόνο αυτά τα ελεγμένα συστατικά βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει σε ένα προϊόν με τη σφραγίδα της derma e.

Για να σας προσφέρουμε λύσεις με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιούμε και κατοχυρωμένα συστατικά, όπως το BioAstin® Astaxanthin, το Pycnogenol®, το Argireline® και το Matrixyl®, η σύνθεση των οποίων είναι σταθερή και εγγυημένη, όπως και η δραστικότητά τους.

Προϊόν από τη Φύση = ο κύκλος παραγωγής εξαρτάται από τη Φύση

Τα προϊόντα της derma e® είναι τόσο ξεχωριστά γιατί παράγονται από φυσικές πρώτες ύλες. Με πολλή προσοχή, επιλέγουμε τα βότανα που θα κερδίσουν μία θέση στα καλλυντικά που ετοιμάζουμε για εσάς, και αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια παραγωγής δεν είναι πάντα ίδια, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πρώτων υλών. Δεν κρατάμε αποθέματα σε εκτεταμμένο στοκ, για να εξασφαλίσουμε τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητά τους. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση είναι για το όφελός σας και θα το νιώσετε όταν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά ένα από τα προϊόντα της derma e®!

Δοκιμάζετε τα προϊόντα σας σε ζώα; Χρησιμοποιείτε ζωικά συστατικά;

Όχι, η derma e® δεν δοκιμάζει τα καλλυντικά της σε ζώα ούτε χρησιμοποιεί οποιουδήποτε είδους ζωικά συστατικά. Για αυτό τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για vegans, ενώ έχουν τη σήμανση “δεν δοκιμάστηκαν σε ζώα”..

Υπάρχουν parabens στα προϊόντα της derma e®;

Όχι, η derma e® δεν χρησιμοποιεί parabens οποιουδήποτε είδους στα προϊόντα της. Στη θέση τους, επιλέγουμε εναλλακτικές μεθόδους συντήρησης των προϊόντων μας, αναγνωρισμένες για την αποτελεσματικότητά τους από τον κλάδο των φυσικών καλλυντικών

Τα προϊόντα σας περιέχουν αρώματα;

Η derma e® προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων μερικά εκ των οποίων περιέχουν αιθέρια έλαια με φυσικό άρωμα, άλλα με αρωματικά μείγματα χωρίς φθαλικές ενώσεις, ενώ κάποια δεν περιέχουν κανένα απολύτως άρωμα. Εδώ μπορείτε να δείτε τη λίστα όλων των προϊόντων derma e που δεν περιέχουν άρωμα.

Τα προϊόντα σας έχουν δείκτη αντηλιακής προστασίας;

Η derma e® προσφέρει επτά προϊόντα με δείκτη προστασίας UVA/UVB: την Oil-free Φυσική Αντιοξειδωτική Αντηλιακή Λοσιόν με SPF 30, την Φυσική Αντιοξειδωτική Αντηλιακή Λοσιόν Σώματος με SPF 30, την Αντιγηραντική Ενυδατική κρέμα με SPF 15, την Evenly Radiant® Κρέμα Ημέρας για Λάμψη με SPF 15, τη BB Crème με SPF 25 σε ανοικτό ή μεσαίο χρώμα και την Ενυδατική κρέμα πεπτιδίων για βαθιές ρυτίδες με Light or Medium Tint SPF 30.

Τα προϊόντα αυτά θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα για παραγγελία. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας και να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες μας κυκλοφορίες!

Τα αντηλικά σας είναι ευρέως φάσματος;

Όλα τα αντηλιακά της derma e® είναι ευρέως φάσματος, δηλαδή προφυλάσσουν και από τις UVA και τις UVB ακτίνες. Ένα ουσιώδες ενεργό συστατικό για την προστασία της επιδερμίδας σας είναι ο ψευδάργυρος.

Τα προϊόντα σας περιέχουν οινόπνευμα;

Τα περισσότερα προϊόντα μας δεν περιέχουν οινόπνευμα, όμως σε κάποια χρησιμοποιούμε οινόπνευμα που προέρχεται από φυτά, είτε ως γαλακτωματοποιητή (για να διευκολύνει την ανάμειξη των συστατικών), είτε ως μαλακτικό (για να κάνει το δέρμα πιο απαλό).

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων σας;

Η derma e® ξεκινά τη διαδικασία ανάπτυξης ενός προϊόντος ερευνώντας επιστημονικά όλα τα πιθανά συστατικά. Η έρευνά μας πρέπει να αποδεικνύει ότι συγκεκριμένα συστατικά είναι αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται τοπικά στο δέρμα. Όταν κατασταλάζουμε σε μία προϊόντική φόρμουλα, αναζητούμε σε όλο τον κόσμο τα πιο ποιοτικά υλικά και επιλέγουμε μόνο τα κορυφαία. Πρέπει να μην έχουν εκτεθεί σε ραδιενέργεια, να μην έχουν υπολείματα φυτοφαρμάκων και μην έχουν έρθει σε επαφή με μικρόβια. Έπειτα, κάθε προϊόν εμπλουτίζεται με μία πλούσια ποσότητα από κάθε ενεργό συστατικό. Τα ενεργά συστατικά συνδυάζονται με φορείς που μεταφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες κατευθείαν στην επιδερμίδα σας. Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, τα προϊόντα μας δοκιμάζονται ως προς την ασφάλεια και τη σταθερή ποιότητά τους.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, για αυτό και ο χρόνος που χρειάζεστε για να δείτε αποτελέσματα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κατά κανόνα, τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το ίδιο το προϊόν, την κατάσταση της επιδερμίδας σας και τον τύπο του δέρματος σας. Κάποια προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ώστε να έχουν πιο άμεσο αποτέλεσμα, όπως το Scrub Μικροαπόξεσης. Άλλα, μπορεί να χρειαστούν 3-4 εβδομάδας, τόσο χρόνο δηλαδή όσο χρειάζεται το δέρμα σας για να ολοκληρώσει έναν κύκλο αναγέννησης. Οι τοπικές θεραπείες μπορεί να χρειαστούν περίπου 6-8 εβδομάδες για να αποκαλύψουν τα αποτελέσματά τους. Ανεξαρτήτως του προϊόντος που θα επιλέξετε, ο καλύτερος τρόπος να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα είναι η τακτική και συνεπής χρήση, σύμφωνα με τις οδηγίες.

Τα προϊόντα σας είναι ασφαλή;

Ναι! Η derma e® αναπτύσσει κάθε προϊόν με βάση συστατικά που έχουν διερευνηθεί διεξοδικά και που έχουν αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή για τοπική, εξωτερική χρήση. Κάθε παρτίδα προϊόντων ελέγχεται για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει μολυνθεί από μικρόβια και ότι θα διατηρηθεί σε άριστη ποιότητα μέχρι την αγορά και τη χρήση του.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού;

Ενώ είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια όλων των προϊόντων μας, σας προτείνουμε να συμβουλεύεστε τον γυναικολόγο σας πριν ξεκινήσετε τη χρήση κάποιου νέου προϊόντος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.

Τι πρέπει να κάνω αν το δέρμα μου είναι εξαιρετικά ευαίσθητο;

Αν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν για πρώτη φορά, σας προτείνουμε να βάλετε μία μικρή ποσότητα στο εσωτερικό του μπράτσου σας ή κάτω από το σαγόνι σας προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα αλεργικής αντίδρασης ή ιδιαίτερης ευαισθησίας. Αφήστε να περάσουν 24 ώρες τουλάχιστον. Αν δεν υπάρξει καμία αντίδραση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν με ασφάλεια. Αν έχετε επιδερμίδα που αντιδρά στα περισσότερα προϊόντα περιποίησης, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τα θρεπτικά έλαια της derma e® Τα καταπραϋντικά προϊόντα της derma e®, που δεν περιέχουν αρώματα, είναι από τα πιο ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα για τις ευαίσθητες, ευερέθιστες επιδερμίδες ή για εσάς που υποφέρετε από ροδόχρου νόσο

Αγόρασα δύο συσκευασίες του ίδιου προϊόντος. Γιατί έχουν διαφορετική όψη;

Η derma e® χρησιμοποιεί βότανα που ενδέχεται να έχουν λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά ως προς το χρώμα και την υφή, ανάλογα με την προέλευσή τους. Για αυτό το λόγο, το τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει από τη μία παρτίδα στην άλλη. Μπορείτε όμως να είστε βέβαιοι ότι η derma e υποβάλει σε ελέγχους κάθε παρτίδα προϊόντων για να εγγυηθεί για το επίπεδο ποιότητας, χωρίς όμως να προσθέτει χρώματα που χαρίζουν ομοιομορφία στα καλλυντικά.

Είναι όλα τα προϊόντα σας φυσικά και “βιολογικά”;

Τα προϊόντα της derma e® είναι σχεδιασμένα για να είναι αποτελεσματικά, χωρίς να περιέχουν γλουτένη και ζωικά στοιχεία. Οι φόρμουλές μας είναι φτιαγμένες με ένα υψηλό ποσοστό φυσικών συστατικών τα οποία επιλέγονται με προσοχή και προέρχονται από ελεγμένες πηγές. Η derma e® θα χρησιμοποιήσει ένα συνθετικό συστατικό μόνο αν το φυσικό του ισοδύναμο δεν είναι διαθέσιμο ή έχει ζωική προέλευση. Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε συστατικά που είναι πιστοποιημένα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.

Η παλμητική ρητινόλη είναι το ίδιο συστατικό με τη ρετινόλη;

Με μία λέξη, όχι, όμως προέρχονται από την ίδια οικογένεια. Είναι και τα δύο ρετινοειδή, δηλαδή μορφές της βιταμίνης Α. Η κύρια διαφορά τους είναι η δύναμή τους. Η παλμητική ρητινόλη είναι σε γενικές γραμμές ανεκτή από όλα τα είδη δέρματος, χωρίς να προκαλεί τις αντιδράσεις που υπάρχουν πολλές φορές με τη χρήση της ρετινόλης (κοκκινίλες, ξεφλούδισμα).

Τι συντηρητικά χρησιμοποιείτε;

Η νούμερο 1 προτεραιότητα της derma e® είναι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε φαινοξυαιθανόλη και ethylhexylglycerin γιατί έχουν θετικά αποτελέσματα σε πολλά τεστ στα οποία άλλα συντηρητικά αποτυγχάνουν. Επίσης, έχουν την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Whole Foods Market. Εκτός αυτού, στη derma e® προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αναζητούμε νέα συστατικά και συστήματα που θα είναι ήπια με την επιδερμίδα σας, ασφαλή και αποτελεσματικά. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε κάποιου είδους συντηρητικά. Εμείς χρησιμοποιούμε μόνο 1% συντηρητικά στις συνθέσεις μας, ενώ έρευνες έδειξαν ότι μία συγκέντρωση συντηρητικών μέχρι 2.2% δεν ερεθίζει και δεν προκαλεί τοξικότητα στο δέρμα.

Τα προϊόντα σας έχουν ημερομηνία λήξης;

Τα προϊόντα μας δεν λήγουν, όμως σας παροτρύνουμε να τα χρησιμοποιείτε μέσα σε 3 χρόνια από την παραγωγή τους. Αφού μία συσκευασία ανοιχτεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 18 μήνες. Στο κάτω μέρος της κάθε συσκευασίας θα βρείτε τον αριθμό παρτίδας και την ημερομηνία παρασκευής του προϊόντος. Τα πρώτα δύο ψηφία δηλώνουν το έτος, τα επόμενα δύο δηλώνουν το μήνα και τα δύο τελευταία δηλώνουν την παρτίδα. Για παράδειγμα, ο αριθμός παρτίδας “1210231” μας λέει ότι το προϊόν ανήκει στην 31η παρτίδα που βγήκε από το εργαστήριό μας τον Οκτώβριο του 2012.

Τα προϊόντα σας κατασκευάζονται στις ΗΠΑ;

Όλα τα προϊόντα derma e® κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας στη Νότια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Πολλές από τις πρώτες ύλες μας προέρχονται από τις ΗΠΑ, αλλά και από φάρμες σε όλο τον κόσμο που σέβονται τη Φύση και υποβάλλουν τα υλικά τους σε ενδελεχείς ελέγχους.

Υπάρχουν συστατικά που δεν αναγράφονται στη συσκευασία;

Σε αντίθεση με άλλες μάρκες καλλυντικών, η derma e® έχει μία πολιτική καταγραφής όλων των συστατικών στις ετικέτες των προϊόντων της. Για περσσότερα από 30 χρόνια, είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των φυσικών μας συστατικών και για τη δημιουργία προϊόντων που είναι ασφαλή για τους καταναλωτές. Αυτό που διαβάζετε στην ετικέτα είναι αυτό που θα βρείτε στο προϊόν και -ακόμη πιο σημαντικό- αυτό που υπάρχει στο προϊόν υπάρχει και στην ετικέτα.

Διαθεσιμότητα Προιόντων στην Ελλάδα

Πολλά από τα προϊόντα της derma e® θα είναι σύντομα διαθέσιμα για παραγγελιά και στην Ελλάδα.Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας και να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες μας κυκλοφορίες!

Ερωτήσεις για τη χρήση των προϊόντων μας

Υπάρχουν τόσα πολλά καλλυντικά, πώς θα διαλέξω το προϊόν που είναι κατάλληλο για μένα;

Η derma e® προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά προβλήματα κάθε είδους δέρματος. Για να επιλέξετε τη φροντίδα που ταιριάζει ιδανικά σε εσάς, πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της επιδερμίδας σας και να συμβουλευθείτε την αντίστοιχη ενότητα του site μας εδώ (e-σθητικο). Τα προϊόντα κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την κύρια ανάγκη που αντιμετωπίζουν, όπως κηλίδες γήρατος, δέρμα που έχει χάσει την ελαστικότητά του και ρυτίδες. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, δηλαδή Ώριμο, Ξηρό/ ταλαιπωρημένο, Μικτό, Λιπαρό/με τάση για ακμή ή Ευαίσθητο.

Τι προτείνετε για τις ευαίσθητες επιδερμίδες;

Η καταπραϋντική σειρά προϊόντων της derma e® χωρίς αρώματα είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες, ειδικά αν έχετε τάση για αλλεργίες, ατοπική δερματίτδα και ροδόχρου νόσο, ή αν έχετε δέρμα που παρουσιάζει κοκκινίλες και ερεθισμούς. Βρείτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν εδώ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα σας στο παιδί ή το βρέφος μου;

Ενώ είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια όλων των προϊόντων μας, σας προτείνουμε να συμβουλεύεστε τον γυναικολόγο σας πριν ξεκινήσετε τη χρήση κάποιου προϊόντος σε βρέφη ή παιδιά.

Τι γίνεται αν παρουσιάσω αλλεργική αντίδραση στα προϊόντα σας;

Σταματήστε αμέσως τη χρήση του και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν και θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω

Πώς να ελέγξω τα προϊόντα σας ώστε να βεβαιωθώ ότι μπορώ να τα χρησιμοποιήσω;

Αν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν για πρώτη φορά, σας προτείνουμε να βάλετε μία μικρή ποσότητα στο εσωτερικό του μπράτσου σας ή κάτω από το σαγόνι σας προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης ή ιδιαίτερης ευαισθησίας. Αφήστε να περάσουν 24 ώρες τουλάχιστον. Αν δεν υπάρξει καμία αντίδραση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν με ασφάλεια. Αν υπάρξει κάποια αντίδραση, μην προχωρήσετε σε χρήση του προϊόντος.

Ποια ενυδατική κρέμα προτείνετε για δέρματα με τάση για ακμή;

Η ενυδάτωση είναι σημαντική ό,τι τύπο επιδερμίδας και αν έχετε. Το μυστικό είναι να βρείτε το σωστό ενυδατικό προϊόν για την επιδερμίδα σας. Η χρήση της σωστής ενυδατικής κρέμας είναι απαραίτητη για να επαναφέρει την ισορροπία των ελαίων της επιδερμίδας σας και να αναπληρώσει την υγεία του δέρματός σας. Η Ενυδατική κρέμα Very Clear® περιέχει ένα σύμπλεγμα κατά των ψεγαδιών που βοηθά να έχετε ένα καθαρό και πιο φρέσκο δέρμα, ενώ χάρη στα φυσικά θεραπευτικά έλαιά του, επαναφέρει την ισορροπία του σμήγματος. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προϊόν με βάση τα έλαια, υπάρχει η επιλογή του Οil-Free Gel με βιταμίνη Α, το οποίο προσφέρει ενυδάτωση με ελφριά υφή και αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α και Ε. Είναι επίσης μία ιδανική λύση για να καταπρανει το ευαίσθητο δέρμα με τάση για ατέλειες

Με τι σειρά πρέπει να χρησιμοποιώ τα προϊόντα σας;

Για να κρατήσετε το δέρμα σας λαμπερό και υγιές, ακολουθήστε αυτή την απλή ρουτίνα ομορφιάς:

    • ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ – δύο φορές κάθε μέρα, ξεκινήστε με ένα καθαριστικό προσώπου χωρίς θειώδη, που θα αντιμετωπίζει το βασικό πρόβλημα της επιδερμίδας σας
    • ΤΟΝΩΣΤΕ – χρησιμοποιήστε μία τονωτική λοσιόν με ισορροπημένο pH μετά τον καθαρισμό για να κλείσετε τους πόρους του δέρματός σας.
    • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ – Καθώς τα χρόνια περνούν, το δέρμα χρειάζεται περισσότερη φροντίδα δύο φορές την ημέρα, με ένα ειδικό serum και μία κρέμα ματιών, ενώ για το δέρμα με ατέλειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν για τα ψεγάδια.
    • ΕΝΥΔΑΤΩΣΤΕ – χρησιμοποιήστε μία ελαφριά κρέμα ημέρας με SPF και για κρέμα νύχτας ένα προϊόν που αντιμετωπίζει κάποια συγκεκριμένη ανάγκη του δέρματός σας.
    • ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΕ – χρησιμοποιήστε ένα scrub ή μία μάσκα μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να προκαλέσετε την υγιή ανανέωση των κυττάρων και να αποκτήσετε πιο νεανικό δέρμα.

Πώς να επιλέξω αν θα πρέπει να χρησιμοποιώ κρέμα, ενυδατική λοσιόν, λάδι, serum ή οil-free προϊόν;

Αν έχετε πολύ ξηρό/ώριμο/ταλαιπωρημένο δέρμα, χρησιμοποιήστε ένα serum κάτω από την κρέμα ή την ενυδατική σας λοσιόν και ολοκληρώστε με ένα λεπτό στρώμα λαδιού. Αν έχετε κανονικό προς ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε μόνο το serum κάτω από την κρέμα ή την ενυδατική λοσιόν σας. Αν έχετε μικτό προς λιπαρό δέρμα, επιλέξτε ένα oil-free προϊόν.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω serum κάτω από την κρέμα μου για καλύτερα αποτελέσματα;

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πολλά προϊόντα την ίδια στιγμή, απλώστε πρώτα ένα serum ή τζελ και μετά την κρέμα σας. Αυτό θα δώσει στο δέρμα σας μία επιπλέον θεραπευτική στήριξη και θα βοηθήσει και τα δύο προϊόντα να απορροφηθούν καλύτερα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσω προϊόντα το ένα πάνω στο άλλο;

Είναι απλό! Ξεκινήστε από το προϊόν με την πιο αραιή υφή προς αυτό με την πιο παχύρρευστη. Πρώτα απλώστε την κρέμα ματιών, έπειτα ένα λεπτόρρευστο serum και την ενυδατική κρέμα που σας ταιριάζει και ολοκληρώστε με ένα έλαιο για μεγαλύτερη ενυδάτωση και θρέψη.

Αν η κρέμα ημέρας μου δεν έχει δείκτη προστασίας, πρέπει να φοράω και αντηλιακό;

Όλες οι κρέμες ημέρας της derma e® περιέχουν μία πληθώρα αντιοξειδωτικών ώστε να δρουν ως φράγμα ενάντια στην περιβαλλοντική οξειδωτική επίδραση. Ο δείκτης προστασίας εγγυάται ότι έχετε ευρέως φάσματος προστασία ενάντια στην επίδραση των ακτίνων UV. Για αυτό, πάνω από την κρέμα ημέρας σας που δεν έχει δείκτη προστασίας, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε και μία κρέμα με δείκτη προστασίας, για να είστε καλυμμένη ολόκληρη τη μέρα.

Έχω μία απορία που δεν έχει απαντηθεί σε αυτή την ενότητα. Υπάρχει κάποιος με τον οποίο μπορώ να επικοινωνήσω;

Βέβαια! Ο ειδικός σύμβουλος καλλυντικής φροντίδας είναι στη διάθεσή σας και θα χαρεί να απάντηση ότι ερώτηση έχετε σχετικά με τη φροντίδα του δέρματός σας και τα προϊόντα της derma e®. Υποβάλετε το ερώτημά σας κάνοντας κλικ εδώ ή επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Εγγύηση και προώθηση των προϊόντων

Έχετε εγγύηση για τα προϊόντα σας;

Φυσικά! Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είστε ικανοποιημένοι. Για αυτό κάθε προϊόν μας έχει 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν δεν είστε τελείως ευχαριστημένοι με την αγορά σας, για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και εμείς θα το αντικαταστήσουμε ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Αν αγοράσατε το προϊόν από το site μας, απλώς το επιστρέφετε μαζί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας μέσα σε 45 ημέρες. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. (Παρακαλώ δείτε την ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ)

Δίνετε δείγματα των προϊόντων σας;

Βεβαίως! Μπορείτε να βρείτε τη Συλλογή Δειγμάτων μας, για να δοκιμάσετε κάποια από τα προϊόντα μας.Μπορείτε να το προμηθευτείτε (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), από το site μας, με χρέωση μόνο το κόστος αποστολής.Για να παραγγείλετε , κάντε κλικ εδώ.

Πώς μπορώ να μαθαίνω για τις προσφορές σας;

Μπορείτε να γραφτείτε στο ενημερωτικό μας newsletter, εδώ.

Έχετε άλλες ερωτήσεις;

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

References

References: Derma e